Despre noi

Aflată intr-un decor de poveste, Pensiunea agroturistica Zâna Munților îmbină tradiția locală cu cele mai înalte standarde moderne.

Oferim celor care ne trec pragul 8 camere de cazare, cu baie proprie, decorate cu mobilier din lemn masiv, paturi matrimoniale, dulapuri, noptiere, mese și scaune, televizoare LCD si toate condițiile unui concediu relaxant.

Meniul este unul atent ales pentru a va încânta cu cele mai desăvârșite arome.

 

Despre proiect:

Investiția denumită „CONSTRUIRE PENSIUNE AGROTURISTICĂ P+M”, în sat Piatra Fântânele, F.N., comuna Tiha Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud are ca obiectiv general dezvoltarea activităţilor turistice în zonele rurale care să contribuie la creşterea numărului de locuri de muncă şi a veniturilor alternative, precum şi la creşterea atractivităţii spaţiului rural. Proiectul implică construirea şi dotarea unei pensiuni agroturistice rurale cu 8 camere (16 locuri). La parter se găsesc spaţiul de primire a turiştilor, sala de mese, bucătăria (există prevăzute separat zona de spălătorie vase și veselă, depozitul, oficiul și vestiarul), grupuri sanitare pe sexe si spațiile anexe (centrala termică și depozitul de lemne). Pensiunea beneficiază de parcare proprie și spaţiu de joacă pentru copii.

 

Atracții turistice:

În zona noastră se pot organiza drumeţii : pe vechiul drum al romanilor din Munţii Bârgăului, Măgura Calului, Stânca de la Piatra Fantanele, Dealul Zimbrului.

 

  • Vechiul drum roman, pavat cu lespezi din piatră, foarte bine conservat, parțial suprapus peste drumul actual spre Ciosa, Bistrița-Năsăud.
  • Hotelul „Dracula”, inaugurat în 1983, în stilul unui castel medieval.
  • Pârtii de schi amenajate cu telescaun și teleschi; pârtii de săniuțe.
  • Mănăstirea de maici Nașterea Maicii Domnului din localitatea Piatra Fântânele, din Pasul Tihuța